27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

CUM SE CIRCULĂ CU TRENUL PÂNĂ LA BUCUREȘTI? ÎN ”CONDIȚII INUMANE!” (VIDEO)

De asta de plâng cei care sunt nevoiți să facă naveta cu trenul pe ruta Giurgiu-București, iar un călător a și filmat condițiile în care se circulă pe această rută și a trimis filmul către Realitatea TV, post care a realizat un reportaj pe această temă:

Condiţii inumane de călătorie pe ruta CFR Giurgiu-Bucureşti! Căldura nu este pornită în vagoane, iar temperaturile sunt cu mult sub limita îngheţului, povestesc pasagerii. Povestea s-ar repeta în fiecare dimineaţă, spun oamenii. 

Trei ore. Atât durează o călătorie cu trenul de la Giurgiu până în Gara de Nord din București. Atât sunt nevoiţi și pasagerii să suporte temperaturi cu mult sub limita îngheţului. Iar povestea s-ar repeta zi de zi, ne-a atras atenţia un telespectator Realitatea TV.

Acesta ne-a povestit că în unele dimineți, doar după ce l-a avertizat pe controlor că va da presei informații despre situația din tren, abia atunci a fost pornită căldura. Însă asta s-a întâmplat undeva la staţia Bucureştii Noi, de unde trenul nu mai face decât 15 minute până la destinaţie.”

Video, aici: https://www.realitatea.net/conditii-inumane-de-calatorie-pe-ruta-cfr-giurgiu-bucuresti-imagini-incredibile_2133402.html

 

 

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER