18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

UN ”CUȚITAR” GIURGIUVEAN, IMOBILIZAT DE POLIȚIA LOCALĂ PE STRADA GĂRII

Vineri seară,  la orele 22.45 poliția locală a fost solicitată prin Dispecerat, pentru a interveni pe Str. Gării, în dreptul unui fast-food , ce funcționa în vechiul complex, pentru ca o persoană de gen masculin agită un cuțit, amenințând trecătorii.

Echipajul intervenție aflat în serviciu, a interceptat persoana, imobilizând-o, prin încătușare. A fost efectuat controlul corporal, cuțitul a fost găsit în apropiere. Ulterior, a fost solicitat sprijinul poliției și jandarmeriei, cărora le-a fost predată persoana în cauză, prin Proces-verbal de constatare a infracțiunii, de încătușare și control corporal, în vederea continuării cercetărilor .

Persoana în cauză are 36 de ani, este din Giurgiu, având inițialele G.M.L..

Menționăm ca intervenția polițiștilor locali a fost riscantă datorită lipsei armamentului și a materialelor pentru autoapărare din dotare. Conform Legii nr. 155/ 2010 a Poliției Locale, beneficiază de purtare și folosire armament, nu mai are în dotare armament de aproximativ șapte ani, când a fost retras, datorită uzurii morale a pistoalelor și a muniției din polimer.

Poliția Locală Giurgiu

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER