20 aprilie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

DAN MOTREANU ȘI-A ANUNȚAT CANDIDATURA LA UN NOU MANDAT DE PREȘEDINTE PNL GIURGIU

Joi după-amiază, în cadrul unei ședințe a Organizație Județene PNL Giurgiu, președintele Dan Motreanu și-a anunțat, oficial, candidatura pentru un nou mandat.

Câteva ore mai târziu, acesta scria un mesaj pe pagina sa oficială:

#PNL Giurgiu este astăzi una dintre cele mai puternice organizații politice județene din România. Am preluat conducerea ei înainte de alegerile europarlamentare din 2019, fără niciun parlamentar, fără președinte de Consiliu Județean sau primar de municipiu, iar la ultimele alegeri din 2016 obținuse un scor de 11% și cu un PSD atunci de 70%.

Cu toate acestea am reușit #împreună să câștigăm alegerile prezidențiale în #Giurgiu, să învingem PSD și am reușit câștigarea detașată a alegerilor locale și parlamentare, fiind prima organizație din țară ce a înregistrat scorul de aproape 50%.

Am condus această organizație în ciuda faptului că nu provin din Giurgiu și sunt europarlamentar, însă am împărtășit experiența și doctrina liberală unei #echipe de excepție. Împreună am transformat o organizație cu rezultate slabe în prima echipă a Partidului Național Liberal.

Rezultatele remarcabile obținute la toate rândurile de alegeri, din anul precedent, au dovedit, pe de-o parte că giurgiuvenii au ales dezvoltarea și prosperitatea, iar pe de altă parte, că echipa liberală pe care o conduc și-a asumat, poate și dorește să aducă binele în viețile oamenilor.

În urma eforturilor susținute, a planurilor concrete și eficiente pentru un județ care avea nevoie acută de schimbare, am reușit imposibilul: filiala Giurgiu a demonstrat că #sepoate și am ocupat locul întâi la alegerile parlamentare și locul trei la alegerile locale, pe întreaga țară, prin numărul voturilor exprimate.

Am consolidat o echipă liberală puternică, cu președinte de Consiliu Județean, primar de municipiu, 34 de primari, atât primari tineri la primul mandat, cât și primari cu experiență și trei parlamentari tineri, competenți și cu expertiză în domeniile lor de activitate. Absolut toți sunt implicați și dedicați proiectelor pentru Giurgiu și giurgiuveni și tocmai această forță vine din voința oamenilor care au făcut această alegere și i-au responsabilizat.

În acest moment, județul Giurgiu este în plină dezvoltare și are în derulare: proiecte de infrastructură vitale și de mare anvergură, sunt în construcție două secții noi ale spitalului județean pe un nou amplasament- Consiliul Județean are terenul și studiul pentru finanțarea prin mecanismul de reziliență și sunt puse bazele investițiilor în educație și campusul dual- tocmai pentru a încuraja tinerii să rămână și pentru a le oferi șansa unui viitor în comunitate.

Voi candida pentru un nou mandat de președinte al organizației #PNLGiurgiu în condițiile susținerii de către colegii mei ce au contribuit la rezultatele obținute împreună.

Cred cu tărie că orice candidat care respectă acestă organizație trebuie să vină în fața ei cu o moțiune susținută de președintele Consiliului Județean, de parlamentari, primari, consilieri și de membrii liberali. Echipa liberală este una puternică pentru că este unită, iar această unitate trebuie respectată și nu dezbinată.

Sunt convins că voi reuși, în continuare, să îi susțin în demersurile lor pentru binele pe care l-au ales și îl așteaptă toți giurgiuvenii.

Mi-ar fi plăcut ca mai multe filiale ale Partidului Național Liberal să demonstreze la alegerile parlamentare că #sepoate, pe modelul județului Giurgiu, și să învingem PSD până la capăt, în ciuda pandemiei și efectelor ei.

Candidatura lui Dan Motreanu pentru un nou mandat de președinte al PNL Giurgiu este susținută de deputatul liberal Alexandru Andrei.

Acesta a postat, la rândul său, un mesaj în care își exprimă susținerea față de președintele Dan Motreanu:

În urmă cu doi ani, alături de președintele Dan Motreanu, am început reconstrucția organizației județene PNL. Rezultatele la alegerile locale din 2016 au fost un dezastru, PNL nu avea niciun parlamentar, nu avea primar de municipiu sau de orașe și nici președinția Consiliului Județean, iar organizația era aproape inexistentă.

Odată cu venirea lui Dan Motreanu la conducere, situația s-a schimbat – și încă foarte rapid, dovadă fiind – mai întâi – rezultatele de la alegerile europarlamentare din 2019 și, ulterior, cele ale alegerilor locale din 2020 (când PNL Giurgiu a luat peste 50% din voturi) și cele ale alegerilor parlamentare, scrutin la care organizația PNL Giurgiu a obținut cel mai bun scor din țară.

Și asta pentru că Dan Motreanu s-a dovedit a fi un lider adevărat, care a reușit rapid să coaguleze în jurul său o echipă puternică.

Un om care știe să asculte, care caută și găsește soluții la probleme, un om care – deși nu este giurgiuvean – se implică activ în rezolvarea problemelor comunității și, evident, ale organizației PNL Giurgiu.

Acestea sunt o parte din motivele pentru care – ca membru PNL și deputat liberal – îl susțin pe Dan Motreanu în alegerile interne, pentru un nou mandat la conducerea PNL Giurgiu.

#impreunasuntemputernici

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER