21 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

DAT DISPĂRUT DE FAMILIE, UN BĂRBAT DIN GOSTINU A FOST GĂSIT MORT PE MALUL DUNĂRII

Pe data de 21 mai,  polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Giurgiu, au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, de 58 de ani, din municipiul București, cu privire la faptul că, fratele său, un bărbat, de 53 de ani, a plecat de la domiciliu, din localitatea Gostinu, județul Giurgiu, la data de 21 mai și nu a mai revenit.

Polițiştii s-au mobilizat şi au început căutările. Din păcate, vineri 26 mai, bărbatul a fost găsit decedat în apropiere de Dunăre:

La data de 26 mai, fiind continuate activitățile de căutare, în vederea depistării acestuia, polițiștii au descoperit cadavrul bărbatului, în zona malului fluviului Dunărea, adiacent localității Gostinu, județul Giurgiu. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”, se arată în comunicatul emis de IPJ Giurgiu în urmă cu puțin timp.

Trupul bărbatului a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzelor morții. Surse din anchetă spun că pe trupul bărbatului nu erau urme vizibile de violență.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER