27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

DE LA PLIMBARE, DIRECT ÎN PENITENCIAR…

Este „aventura” prin care a trecut, vineri dimineaţă, un bărbat din Braşov, care a fost „săltat” de poliţiştii giurgiuveni din Vama Giurgiu şi trimis direct la Penitenciarul Giurgiu. Motivul: pe numele bărbatului era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea:

„În această dimineață, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis pe numele unei persoane din județul Brașov, condamnată pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Vineri, 24 noiembrie a.c., polițiștii de frontieră au depistat în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu – Rutier, la intrarea în țară, o persoană care poseda Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Bărbatul, în vârstă de 60 ani, din județul Brașov, care posedă M.E.P.I. emis de Judecătoria Brașov a fost condamnat la 2 ani închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Persoana în cauză a fost preluată de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, fiind condusă la sediul unității unde i s-a întocmit dosarul de introducere în penitenciar și ulterior a fost depusă în Penitenciarul Giurgiu.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER