20 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

DE SĂRBĂTORI, „OCTOGON” NE OFERĂ… „DRAGOSTE CU NĂBĂDĂI”!

Pentru cei ce nu au înţeles despre ce este vorba, „Octogon” este îndrăgita trupă de treatru formată din amatori, care, de ceva vreme, ne încântă cu prestaţii la nivel ce – uneori -îl depăşesşte pe cel profesionist.  „Dragostea cu năbădăi” este – evident- titlul premierei cu care ne aşteaptă „Octogonul” după – să recunoaştem – o perioadă destul de lungă de aşteptare…

O aşteptare care, însă, suntem convinşi că a meritat, cunoscându-i pe artiştii „Octogonului”…

Aşadar, este vorba de o nouă premieră… şi cum altfel, decât – aşa cum ne-au obişnuit cei din „Octogon” –  o comedie? O comedie în care rolurile pricipale revin, de această dată, artiştilor Ana Maria Trăsnrea, Marian Damian, Tania Moga, Dan Pinciu, Sorin Bratu, Iordan Toma Daninel şi Adela Popescu, într-un sepctacol a cărui scenografie şi regie este semnată de acelaşi neobosit Remus Găină.

Ca de obicei, intrarea la spectacolul trupei „Octogon” este liberă – dar realizatorii avertizează că avem de-a face cu un spectacol nerecomandat copiilor sub 14 ani.

Premiera este programată joi, 14 decembrie, la ora 18.30, iar gazdă primitoare este, ca de obicei, Ateneul Nicolae Bălănescu.

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER