18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

DE VINERI, TOATE ȘCOLILE DIN MUNICIPIU TREC LA ÎNVĂȚĂMÂNTUL ONLINE

Situația epidemiologică, numărul tot mai mare de cazuri de viroze respiratorii în rândul elevilor, dar și frigul din clase au determinat autoritățile să ia decizia ca toate unitățile de învățământ din municipiu să treacă la sistemul online, începând de vineri, 15 octombrie.

Potrivit datelor centralizate de Inspectoratul Școlar Județean, joi, 14 octombrie, în județ erau înregistrați 136 elevi confirmați pozitiv cu coronavirus, iar numărul cadrelor didactice infectate a ajuns la 62.

În aceste condiții, la nivelul județului, 156 de clase își desfășoară activitatea online, în școli din municipiul Giurgiu, Adunații Copăceni, Bolintin Deal, Bolintin Vale, Buturugeni, Comana, Ghimpați, Gostinu, Hotarele, Prundu si Ogrezeni, Naipu, Gogoșari, Slobozia, Izvoarele, Oinacu, Bulbucata și Prundu.

De vineri, numărul acestor clase crește simțitor, pentru că s-a luat decizia ca toate unitățile de învățământ din municipiul Giurgiu să treacă integral la învățământul online până în data de 25 octombrie 2021.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER