18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

”DECLINUL” COVID, TOT MAI VIZIBIL ÎN DATELE OFICIALE

Gradul de ocupare a paturilor destinate pacienților infectați cu coronavirus este unul din indicatorii importanți ce arată evoluția pandemiei, iar acest indicator este în continuă descreștere.

Potrivit celor mai recente date oficiale, în cele patru spitale care se ocupă de bolnavii COVID din județ, luni, 7 martie, erau ocupate 34 de paturi, iar trei pacineți necesitau îngrijiri în secțiile ATI.

Iată cum arată situația pe fiecare unitate medicală:

– Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu – nr. total paturi – 40 + 4 ATI, dintre care 16 ocupate, 3 pacienţi internaţi la ATI;

– Spitalul Orăşenesc Bolintin Vale – nr. total de paturi – 29 + 6 ATI, dintre care 5 ocupate, 0 pacienţi internaţi la ATI;

– Spitalul de Pneumoftiziologie Izvoru – nr. total de paturi – 15, dintre care 10 ocupate;

– Spitalul de Îngrijiri Paliative Quality Compas – nr. total de paturi – 10, dintre care 3 ocupate.

O scădere semnificativă a infectărilor se constată și la nivelul unităților de învățământ, unde, conform centralizării realizate de reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Giurgiu, luni erau confirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 13 cadre didactice și 12 elevi din cadrul unităților de învățământ din județul Giurgiu.

O singură clasă își desfășoară activitatea în sistem online și nici o unitate de învățământ nu își desfășoară integral activitatea în sistem online. Important de menționat este faptul că cifrele sunt într-o continuă dinamică și se pot modifica de la o oră la alta.

 

 

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER