25 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

DEPUTATUL ALEXANDRU ANDREI – REACȚIE LA CELE MAI NOI JIGNIRI LA ADRESA DIASPOREI ALE LUI NICULAE BĂDĂLĂU

La scurt timp după ce liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău recidiva în jignirile aduse românilor din Diaspora, deputatul giurgiuvean Alexandru Andrei posta o reacție categorică, pe pagina sa de facebook:

”După ce, în urmă cu un an, a reușit să jignească milioanele de români ce muncesc în străinătate, printr-o dedicație la o petrecere – atrăgându-și furia și revolta celor din Diaspora, dar și a familiilor acestora, ce locuiesc în România și a românilor, în general – Bădălău recidivează și continuă seria jignirilor la adresa acestei categorii de români.

Prin declarațiile făcute ieri, public, în conferință de presă, Bădălău își arată – încă o dată -adevărata față: jigniri și dispreț la adresa Diasporei.

Consider că este un derapaj grav, mai ales că vine din partea unui senator, care se presupune că ar trebui să reprezinte TOȚI românii în forul legislativ al țării. De altfel, din reacțiile ce nu au întârziat să apară, se vede clar că și colegii săi de partid îl blamează și marginalizează pentru aceste jigniri, iar românii – fie că sunt în țară, fie că trăiesc peste hotare – sunt, din nou, revoltați, pe bună dreptate.

Și dacă la prima ”abatere” Bădălău a încercat să se scuze, dând vina pe lăutari, acum nu mai e vorba de lăutari și dedicații, e vorba despre declarațiile sale publice și oficiale, așa că nu mai are nicio scuză.

Este inadmisibil ca milioane de români care muncesc și-și câștigă traiul cinstit în străinătate să fie ținta unor astfel de jigniri, iar rezultatul s-a văzut, deja, la alegerile prezidențiale, însă se pare că Bădălău nu a învățat, nici de această dată, NIMIC!”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER