25 februarie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

DEPUTATUL PNL ALEXANDRU ANDREI ANUNȚĂ: ”UN NOU PAS ÎNAINTE SPRE REALIZAREA DRUMULUI DE MARE VITEZĂ BUCUREȘTI-ALEXANDRIA”

Într-o postare pe pagina sa oficială, deputatul PNL de Giurgiu, Alexandru Andrei, anunță că a fost stabilit câștigătorul contractului pentru elaborarea studiului de fezabilitate al proiectului drumului de mare viteză București-Alexandria:

Anul începe cu noi vești bune pentru giurgiuveni: a fost parcursă o nouă etapă în realizarea drumului de mare viteză București-Alexandria.

Astfel, potrivit CNAIR, asocierea DP Consult SA- Explan SRL – Sca Teaha&Fuzesi a câştigat contractul în valoare de 16,122 milioane de lei, fără TVA, pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate necesar construcţiei Drumului de Mare Viteză Bucureşti – Alexandria.

Semnarea contractului de achiziţie publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestaţii şi respectiv după soluţionarea contestaţiilor/ plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.
Câştigătorul a fost desemnat vineri, în urma finalizării procesului de evaluare a ofertelor.

Contractul se întinde pe o perioadă de 17 luni, timp în care se vor presta și elabora următoarele servicii, respectiv următoarele documente:

  • elaborarea studiului de fezabilitate;
  • asistență tehnică acordată beneficiarului pentru susținerea aplicației de finanțare și pentru procedura de atribuire a contractelor de proiectare și execuție a lucrărilor, după caz.

Mai mult de jumătate din drumul expres București-Alexandria tranzitează județul Giurgiu, prin localitățile Mihăilești, Iepurești, Bulbucata, Letca și Ghimpați.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER