27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

DESPRE CONTROALE, COMUNICATE SECI ŞI MULTE ÎNTREBĂRI FĂRĂ RĂSPUNS…

Comunicatul sec transmis de OJPC Giurgiu în urma incidentelor din bâlci scoate la lumină mai multe nereguli decât cele pe care încearcă şefii instituţiei să ne convingă că le-au sancţionat.

De exemplu, cum se face că la primul control, nu s-a găsit nimic în neregulă în bâlci şi, după cele două incidente -care au făcut să „explodeze” presa locală şi naţională – a început să „plouă” cu sancţiuni în urma numeroaselor nereguli constatate? Oare acele nereguli chiar au apărut în două zile, câte trecuseră de la primul control sau prima dată inspectorii au cam „închis ochii”?

Cum se face că deja celebra instalaţie de bungee-jumping fusese controlată şi se dispusese închiderea sa, dar aceasta continua să funcţioneze? Pe cine au anunţat comisarii veniţi în control că au închis acea instalaţie? Administratorul bâlciului, de exemplu, ştia că acea instalaţie nu trebuia să mai funcţioneze? Fusese informat de cei de la OJPC? Sau şi acest control, ca şi decizia de închidere a respectivei instalaţii, a fost tot „de ochii lumii”?

Ce spune, oare, şeful ANPC despre oamenii lui din teritoriu şi despre felul cum aceştia îşi fac datoria la Giurgiu? Ştie acesta ce se întâmplă, de fapt, cu instituţia din Giurgiu?

De ce actuala conducere a OJPC nu are curajul de a convoca o conferinţă de presă în care să explice toate aceste evenimente din bâlci şi preferă să se limiteze la un comunicat de presă sec? Îi e frică de întrebările jurnaliştilor, revoltaţi, de altfel, ca toţi ceilalţi giurgiuveni, de tot ce s-a întâmplat anul acesta la bâlci?

Sunt multe, foarte multe întrebări la care un comunicat de presă nu are cum să dea răspunsuri… Aşa că aşteptăm un punct de vedere al conducerii centrale ANPC, care, poate, ştie să dea răspunsuri la toate aceste întrebări. Că cei de la Giurgiu, ne-au lămurit…

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER