27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

DESPRE IMPRESIONANTA „FAUNĂ” DIN POLIŢIE: VIOLATORI, PEDOFILI ŞI… HOŢI!

Nu a trecut mult timp de când ştirea că un temut pedofil s-a dovedit a fi poliţist la Brigada Rutieră Bucureşti făcea înconjurul ţării. Apoi, a apărut o altă ştire, din care reiese că un alt poliţist – de data aceasta, giurgiuvean – este tată de violator.

Şi, mai nou, aflăm – cu mai mică sau mai mare suprindere – că un ofiţer de Poliţie (şi încă unul cu grade mari) este… hoţ!

Mai exact, este vorba despre hoţul prins, zilele trecute, de agenţii de pază de la Kaufland, furând din magazin. Aşa cum vă informam într-o postare anterioară, acesta ar fi fugit din maşina Poliţiei.

Se pare, însă, că lucrurile nu au stat chiar aşa… Adică, de fapt, omul n-a fugit, ci a plecat „uşurel”, cu consimţământul poliţiştilor care îl „săltaseră”, iniţial, şi care, de fapt, l-au lăsat să plece… că doar erau colegi…

Dacă am ajuns ca poliţiştii – oameni în uniformă, plătiţi să apere legea – să se transforme în hoţi, e grav! E grav că astfel de oameni, îmbuibaţi cu salarii la care alţii nu visează o viaţă întreagă, care se pensionează  – pe bani frumoşi – la 45 de ani – ajung (probabil, din plictiseală, să se distreze, că la pensiile pe care le încasează, nu se poate pune problema unui trai greu) să se transforme în hoţi, iar colegii (sau foştii lor colegi) să închidă ochii!

Asta, în timp ce o femeie amărâtă de la ţară, venită la piaţă să „scoată” câţiva lei pe trei legături de pătrunjel, este „taxată la greu” de aceiaşi oameni ai legii! Iar pentru aceste „măreţe” fapte prin care „apără legea”, astfel de poliţişti sunt răsplătiţi – pe deplin – cu salarii de merit, ceea ce înseamnă că primesc o majorare cu 50% a salariului normal.

De altfel, este ştiut, deja, faptul că unii poliţişti au beneficiat de astfel de salarii cu 6 luni înainte de pensionare. De ce? E simplu: pentru a ajunge la pensiile „nesimţite” pe care le încasează acum!

Pe de altă parte, pentru „greua luptă” dusă cu infactorii şi, mai ales, pentru „excelenta comunicare cu presa”, căreia i se livrează, zilnic, comunicate despre „mopedişti” fără permis şi tot felul de astfel de „ştiri de senzaţie”, purtătorul de cuvânt al Poliţiei este – şi el – recompensat cu salariu de merit…

Asta, în timp ce sute de alţi poliţişti, care, într-adevăr, fac muncă de Poliţie, stau în ploaie, frig sau arşiţă şi îşi fac datoria, nu sunt luaţi deloc în seamă când vine vorba de recompense…

Despre activitatea din Poliţie se pot spune multe… şi nu de bine! De exemplu, sunt deja de notorietate o mulţime de imagini cu poliţişti pe post de „cocote masculine” care pozează în „binefăcători ai naţiunii”, în tot felul de acţiuni aşa-zis umanitare, care – evident – sunt „scoase în faţă” în toate comunicatele de presă…că doar asta este adevărata misiune a Poliţiei  nu?

 

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER