12 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

DIGITALIZARE LA BIBLIOTECA JUDEȚEANĂ

Între cele 4 Biblioteci  publice din România care dețin licență să organizeze programul Digital Citizen (alături de bibliotecile județene din Botoșani, Dâmbovița și Sălaj) Biblioteca Județeană „I.A. Bassarabescu” Giurgiu devine hub de învăţare digitală pentru comunitate  prin  programul la standard recunoscut internaţional ECDL  Digital Citizen

 

Digital Citizen este conceput pentru începători și este disponibil tuturor. Tinerii, elevii, studenții, funcționarii publici sau angajații în companii își pot dovedi abilitățile IT prin intermediul certificărilor ECDL ROMANIA.

Toți cei care își doresc să participe la aceste cursuri sunt așteptați să se înscrie la sediul bibliotecii judeţene din municipiul Giurgiu, șos. București, nr. 53 . Primii 10 cursanţi vor beneficia de gratuitate iar următorii vor achita o taxă modică. Absolvenții vor primi Permisul european de conducere a computerului (ECDL – European Computer Driving Licence) este cel mai răspândit program de certificare a competențelor digitale, recunoscut la nivel internațional în 148 de țări de pe toate continentele lumii.  Certificarea ECDL este unul din cele mai bune argumente la angajare sau promovare – o dovadă  ca ai de a face cu un om care are cultura eficienței in utilizarea calculatorului.  Facilitatori ai  centrului de învățare digitală pentru comunitatea giurgiuveană vor fi doamnele Otilia Pătruț, șef serviciu și Cristina Mirea, bibliotecar.

BIBLIOTECA JUDEȚEANĂ GIURGIU

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER