20 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

”DIN INIMĂ PENTRU ROMÂNIA” – O NOUĂ CAMPANIE SOCIALĂ DE ANVERGURĂ LANSATĂ DE TINERII LIBERALI

Tinerii liberali au decis să marcheze Mica Unire într-un mod original: ei au anunțat astăzi lansarea unei ample campanii de donare de sânge, organizată sâmbătă, 29 ianuarie, în toate centrele de transfuzii din întreaga țară:

”Începem săptămâna cu vești bune! De Mica Unire, Tineretul Național Liberal anunță o amplă campanie națională de donare de sânge.

Aniversăm astăzi 163 de ani de la Unirea Principatelor Române, un moment istoric de mare însemnătate pentru toți românii. Un moment care reprezintă piatra de temelie pentru înfăptuirea statului unitar național român și care a creat condițiile obținerii Independenței de stat, iar ulterior a realizării Marii Uniri din 1918.

Pandemia de COVID-19 a condus la o scădere de 20% a numărului de donatori față de anul 2019, perioadă în care acoperirea necesarului de transfuzii sangvine a fost una deficitară. Ne dorim să schimbăm statisticile și să fim mai uniți ca niciodată – făcând astfel un munte de bine României și tuturor celor care au mare nevoie de sânge.

Vă invităm să fiți parte a acestei campanii în data de 29 ianuarie 2022 (sâmbătă).

Unde? În toate centrele de transfuzii din municipiile reședință de județ. Acestea vor fi deschise.”

 

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER