21 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

DIN NOU, ACCIDENT PE DRUMURILE DIN GIURGIU. DE DATA ASTA, DOUĂ VICTIME

Două persoane, tată şi fiică, au fost rănite, sâmbătă, după ce maşina lor a fost implicată într-un accident rutier, mai exact un alt autoturism acroşând remorca ataşată la autovehiculul în care se aflau victimele, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu.

Accidentul rutier a avut loc pe A1, în comuna Floreşti Stoeneşti.

Conform sursei citate, un autoturism marca Ford Focus a acroşat o remorcă plină cu pietriş care era tractată de o maşină marca Mercedes A Classe.

„În urma coliziunii, remorcuţa, care a intrat în balans, a dus la răsturnarea autoturismului care o tracta”, precizează ISU Giurgiu.

Şoferul autoturismului a fost aruncat din maşină şi a fost prins sub aceasta, iar până la sosirea echipajelor de intervenţie acesta a fost scos de sub autoturism de ceilalţi pasageri şi ajutaţi de alte persoane care erau în trecere.

„Victima, în vârstă de 47 de ani, a fost preluată de SAJ Giurgiu şi transportată la spital, iar fiica sa, pasager în maşină, a fost preluată de SMURD Bolintin Deal sş transportată la spital, în urma unui atac de panică suferit de aceasta”, menţionează sursa citată.

În autoturismul răsturnat mai erau două persoane, respectiv doi colegi de serviciu ai şoferului.

www.mediafax.ro

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER