8 septembrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

DIN NOU, ALERTĂ LA POMPIERI, MARȚI DIMINEAȚĂ

A sunat din nou alarma la pompieri, marți dimineață. Ei erau anunțați, în jurul orei 8.30, că la Băneasa arde un saivan de oi. Inițial, la fața locului au fost trimise două autospeciale de la Detașamentul Giurgiu, iar ulterior, în sprijinul acestora au venit și colegii de la Greaca.

Ajunși la fața locului, pompierii au constatat că ardeau circa 3.000 de baloți de fân și că, aflându-se în câmp, incendiul de la saivan nu prezenta pericol de extindere.

La mai bine de două ore de la anunț, focul încă ardea, însă se reușise localizarea sa, pompierii afirmând că va fi o intervenție de durată din cauza catităților mari de furaje depozitate acolo și cuprinse de flăcări.

Din fericire, intervenția rapidă a pompierilor a stopat la timp propagarea focului, care nu a ajuns la saivanul în care erau adăpostite oile, baloții cu pricina find depozitați în aer liber, la circa 5 metri de saivan.

Pompierii au stabilit și cauza incendiului, care a izbucnit la rulota în care locuia paznicul, unde se gătise recent, iar focul ce a cuprins rulota s-a extins, apoi, la baloți.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER