8 septembrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

DIN NOU, SCANDAL LA CLEJANI

Sunt, deja, de notorietate scandalurile izbucnite, periodic între clanurile de romi din comuna Clejani, scandaluri care – se pare – nu mai pot fi ținute în frâu.

Povestea este veche, însă, un timp, situația a fost ținută sub control de fostul șef de post. Odată cu mutarea sa din sat – ca urmare a unor metode nu tocmai ortodoxe ale fostei conduceri de la Poliția Giurgiu – ”combatanții” s-au dezlănțuit, iar prezența ”mascaților” în Clejani a devenit un peisaj obișnuit, pentru că, periodic, conflictul – violent – reizbucnește.

Așa se întâmplă și în aceste zile, când pe străzile comunei au apărut iarăși forțe importante ale Poliției și Jandarmeriei, ca urmare a unui nou scandal între clanurile de romi.

Se pare că, deocamdată, s-a reușit aplanarea conflictului, însă, probabil, dacă ar fi fost luate măsuri la timp, nu s-ar mai fi ajuns aici.

Așteptăm acum detalii și reacții de la noua conducere a Poliției Giurgiu. Și avem speranța că noul inspector șef – stabilit, de această dată, prin concurs, și nu prin nesfârșite împuterniciri și detașări – va da dovadă de profesionalism și va reuși să stingă – odată pentru totdeauna – acest focar de scandal din Clejani.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER