24 aprilie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

DIN NOU, SELECŢII PENTRU „CĂPŞUNARI”: ÎNTRE 11 ŞI 14 DECEMBRIE

Agenţia Nationala pentru Ocuparea Forţei de Muncă anunta ca prin serviciul EURES Romania sunt puse la dispozitia persoanelor interesate 800 locuri de muncă vacante (400 de femei și 200 de cupluri) în Spania – firma SUREXPORT, pentru munca sezonieră, recoltat căpşuni (sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp; nu se solicită experință; nu se solicită limbă străină; varsta 18-50 ani).

Durata contractului de munca este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare este 15 februarie 2018. Timpul de lucru este de 40,15 ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii, cu o pauza de jumatate de ora.

Salariul oferit este de 40,43 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro/luna asigurare socială.

Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi.

Selecția va avea loc in trei locații din țară: Ploiesti (jud. Prahova), Focsani (jud. Vrancea) si Craiova (jud. Dolj), in perioada 11-14 decembrie 2017

Persoanele care doresc sa participe la selectie trebuie sa se prezinte cu cartea de identitate la consilierul EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Giurgiu – d-na Dogaru Gratziela, la sediul AJOFM Giurgiu, din mun. Giurgiu, sos. Bucuresti, bl. 202/5D, mezanin, camera 11, tel: 0246/230613 (robot cifra 8).

Oferta locurilor de munca este publicata si pe site-ul EURES al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca – www.eures.anofm.ro

 

BIROUL DE PRESA AL AJOFM GIURGIU

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER