27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

DINAMO – „FOC ŞI PARĂ” DUPĂ ÎNFRÂNGEREA DE LA GIURGIU. ANUNŢĂ CONTESTAŢIE!

Alexandru David, președintele echipei Dinamo, a declarat că „roș-albii” vor face contestație, din cauza condițiilor neprielnice în care s-a disputat meciul cu Astra.

Dinamoviștii s-au plâns, la finalul partidei cu Astra Giurgiu (scor 0-2), din cauza terenului pe care au fost nevoiți să evolueze împotriva „alb-negrilor”. Suprafața de joc a stadionului „Marin Anastasovici” a fost acoperită de zăpadă, iar președintele echipei din Ștefan cel Mare a anunțat că va face contestație.

„Mă așteptam la altceva în această seară. Nu vreau să scuz cu nimic prestația noastră, dar este absolut rușinos că s-a putut desfășura acest meci și că un sezon întreg s-a jucat pe un asemenea teren.Stadionul de la Astra are încălzire, dar n-au folosit-o intenționat. A fost o rușine, o batjocură de teren. Toți erau atenți la terenul de la Iași și nu s-au uitat aici. Cei care trebuiau să ia o decizie au hotărât să se joace cu orice preț. E o bătaie de joc la adresa fotbalului. Să le fie rușine! Toată lumea a văzut, a fost meciul la televizor. Să plătească cei care au dat drumul la meci. Vom face plângere! Și dacă avem 0,00001% șanse să câștigăm, tot vom contesta”, a spus David la Pro X.

www.evz.ro

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER