27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

DN 5, ÎN CONTINUARE, ÎNCHIS. PE CE ALTE DRUMURI NU SE CIRCULĂ MARŢI DIMINEAŢĂ?

Potrivit datelor oficiale, marţi dimineaţă,  sunt inchise, din motive de siguranta, urmatoarele sectoare de drumuri nationale:

DN 5, pe tronsonul 1 Decembrie – Giurgiu;
-DN 5A, pe tronsonul Falaştoaca – Izvoarele;
-DN 5B, pe tronsonul Bălănoaia – Ghimpaţi;
-DN 41, pe tronsonul Dăiţa – Căscioarele.

Precizam ca, pe aceste sectoare de drum, ninsoarea viscolita face ca interventia echipajelor de deszapezire sa se desfasoare in conditii dificile.

De asemenea, pe aceste portiuni de drum, viscolul puternic face ca vizibilitatea sa fie foarte redusa.

Sectoarelor de drumuri naţionale închise circulaţiei li se adaugă şi drumuri judeţene pe care circulaşia este restricţionată. Este vorba despre  DJ 503A, DJ 507, DJ 504 si DJ 504A. 

Pe aceste sectoare de drum a nins viscolit toata noaptea, iar vizibilitatea a fost drastic redusa. La aceasta ora, utilajele de deszapezire actioneaza pentru degajarea zapezii, pentru ca traficul rutier sa se poata desfasura in conditii de siguranta – anunţă Consiliul Judeţean.
Pentru ca circulatia rutiera sa se desfasoare in conditii de siguranta si vietile omenesti sa nu fie puse in pericol, participantii la trafic sunt rugati sa evite deplasarile pe distante lungi (daca acestea nu reprezinta o urgenta) si sa respecte indicatiile politistilor.

In caz de urgenta, apelati numarul unic de urgenta 112.

De asemenea, pentru a nu expune copiii unor riscuri cauzate de fenomenele meteorologice severe, scolile raman inchise si astazi.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER