27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

DNA, DIN NOU, LA GIURGIU. PERCHEZIȚII ÎNTR-UN DOSAR PRIVIND LOCUINȚE DIN FONDUL DE STAT

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate celor de corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie comise în perioada -2018 – 2020, în legătură cu atribuirea nelegală a unor locuinţe din fondul locativ de stat.

În cursul zilei de 20 mai 2021, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, se efectuează percheziţii domiciliare în 26 locaţii situate în municipiul Bucureşti şi judeţele Giurgiu şi Ilfov, dintre care una este sediul unui cabinet notarial, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii au beneficiat de sprijin din partea Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.

BIROUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE DNA

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER