27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

DOAR O ZI PÂNĂ LA DESCHIDEREA NOULUI „MARKET” LA GIURGIU

Prezent de 10 ani la Giurgiu, în cartierul Tineretului, supermarketul „Billa” nu mai există. Magazinul a fost închis din 7 martie, urmând a fi redeschis marţi, 21 martie, sub sigla „Market”, o ramură a Carrefour.

Billa Giurgiu nu este singurul magazin aparţinând lanţului menţionat care trece prin această schimbare. Carrefour a inceput, de la 1 martie, remodelarea celor 86 de magazine Billa, cumparate de la grupul Rewe, urmand ca primele zece sa fie inaugurate pana la Paste sub brandul Market.

Carrefour a anuntat, in decembrie 2015, ca a semnat un caord cu grupul Rewe pentru achizitia Billa Romania, cu o retea de 86 de supermarketuri la nivel national. Odata cu preluarea magazinelor, grupul francez a preluat si circa 3.000 angajatii ai Billa.
Carrefour promite o gamă largă de produse, de toate tipurile, sub marcă proprie, mai ieftine cu circa 20% decât produsele similare de pe piaţă.
 Aşadar, noul Market se deschide, oficial, marţi, 21 martie, pregătirile fiind acum pe ultima sută de metri, iar programul rămâne acelaşi ca cel după care a funcţionat, până la 7 martie, „Billa”: luni – sâmbătă: 8:00-22:00; duminică: 8:00-20:00.
(foto: giurgiuveanul.ro)

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER