27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

DOI BUCUREȘTENI SUNT ARESTAȚI PENTRU 30 DE ZILE, DUPĂ CE AU AGRESAT UN TÂNĂR DIN ULMI

Doi tineri, cu vârste de 19, respectiv 20 de ani, ambii din municipiul Bucureşti, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile după ce ar fi agresat fizic şi ar fi sustras telefonul mobil al unui tânăr, în vârstă de 19 ani, din localitatea Ulmi.

Potrivit IPJ Giurgiu, în urma percheziţiilor domiciliare, poliţiştii au găsit la domiciliile celor doi agresori obiecte folosite la comiterea faptei, respectiv obiecte ascuţit-înţepătoare, cagule şi un pistol airsoft.

„Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Bolintin Vale au fost sesizaţi prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că fiul său ar fi fost agresat fizic de către două persoane care i-ar fi sustras telefonul mobil, în afara localităţii Trestieni, judeţul Giurgiu. În temeiul sesizării, la faţa locului s-a deplasat echipa operativă, iar, din primele cercetări, a reieşit faptul că, la data de 4 mai, ora 22.00, un tânăr, de 19 ani, din comuna Ulmi, judeţul Giurgiu, în timp ce se afla la volanul unui autoturism, ar fi fost ameninţat cu acte de violenţă de către alţi doi tineri, de 19, respectiv 20 de ani, din municipiul Bucureşti. Ulterior, tânărului de 19 ani, i-ar fi fost sustras telefonul mobil, în schimbul unei sume de bani pe care ar fi împrumutat-o anterior de la aceştia”, precizează un comunicat de presă al IPJ Giurgiu.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, poliţiştii secţiei, sprijiniţi de cei ai serviciilor pentru acţiuni speciale Bucureşti şi Giurgiu au pus în executare trei mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti şi în comunele Ulmi şi Bolintin Deal, din judeţul Giurgiu, la locuinţele persoanelor bănuite de săvârşirea infracţiunii.

Pe baza probatoriului administrat, cei doi tineri au fost reţinuţi, pentru 24 de ore, iar instanţa de judecată a dispus, față de aceştia, măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

Activităţile desfăşurate au beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER