17 aprilie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

DOI COPII AFLAȚI ÎN GRIJA DGASPC AU DISPĂRUT. POLIȚIA CERE AJUTOR

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu fac apel la cetățeni să îi anunțe dacă au informații cu privire la doi minori, plecați voluntar la data de 17.07.2020 de la casa de tip familial din municipiul Giurgiu, unde locuiau.

 

OANCEA MIHĂIȚĂ-CRISTIAN, de 16 ani, născut la data de 08.04.2004, în comuna Prundu, județul Giurgiu, beneficiar al măsurii de protecție socială, în data de 17.07.2020, la ora 20.00, a plecat de la căsuța unde este instituționalizată și nu a mai revenit.

SEMNALMENTE:  1,80 metri înălțime, 60 kg., păr negru tuns scurt iar calota vopsită galben, ochi căprui, tenul măsliniu. Ca semne particulare are un tatuaj pe mâna stângă în forma unui ceas și două zaruri, un piercing în buza inferioară și o perforare în urechea dreaptă. La momentul plecării voluntare era îmbrăcat cu pantaloni scurți de tercot de culoare albă, tricou alb și era încălțat cu espadrile bleu tip plasă.

 

PORUMBARU ANDREEA, de 17 ani, născută la data de 17.07.2020, la ora 20.00, a plecat de la căsuța unde este instituționalizată și nu a mai revenit.

SEMNALMENTE:  1,60 metri înălțime, 65 kg., păr negru, tuns la nivelul umerilor, ochi căprui, buze normale, ten măsliniu, cicatrice pe antebrațe.

La momentul plecării voluntare era îmbrăcată cu maiou de culoare neagră, pantaloni tip Jeans și este încălțată cu pantofi sport tip Adidas de culoare negru cu inscripții de culoare roșu.

 

Cei doi minori au plecat voluntar la data de 17.07.2020 de la casa de tip familial în Parcul Elevilor din municipiul Giurgiu și nu au mai revenit. Minorii în cauză au părăsit instituția de mai multe ori, fără a avea acordul personalului, dar au revenit ulterior.

 

În caz de depistare se va contacta Biroul Urmăriri din cadrul Serviciului Investigații Criminale, de la Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu, la numărul de telefon 0246 207164 sau se va apela numărul de urgență 112.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER