25 februarie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

DONAȚIE PENTRU BĂTRÂNII DIN CENTRUL HOTARELE

Centrul pentru persoane vârstnice din localitatea Hotarele a primit în această săptămână o donație constând în alimente în valoare de 8000 de lei, cu sprijinul Asociației Maria Holtzhauser.

În acest cămin, aflat în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu, sunt instituționalizați  29 de vârstnici,  având vârste cuprinse între 65 și 99 de ani. Chiar dacă în prezent căminul nu este ocupat la capacitatea maximă, donația este binevenită, la fel ca și celelalte donații oferite de această organizație nonguvernamentală care, în ultimii ani, a acordat sprijin constant persoanelor vârstnice instituționalizate  în acest cămin .

Bunicii de la minul din Hotarele sunt cei de care nu uităm niciodată, la fiecare acțiune având sprijinul voluntarilor  și a unor sponsori generoși. De această dată, sponsor a fost Kaufland România iar  coordonator de proiect a fost Olivia Pamfil, unul din voluntarii Asociației noastreNe bucurăm de fiecare dată când  putem să ajutăm”, a declarat Maria Holzhauser.

Conducerea D.G.A.S.P.C. Giurgiu adresează mulțumiri tuturor persoanelor implicate în această acțiune caritabilă.

 

D.G.A.S.P.C. Giurgiu

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER