27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

DONAȚII DIN GERMANIA PENTRU COPIII AFLAȚI ÎN GRIJA DGASPC

Prin intermediul organizației neguvernamentale Asociația SNK din București, sâmbătă, 19 februarie 2022, au fost făcute donații constând în produse de igienă personală, dulciuri, alimente și detergenți pentru șase case de tip familial pentru copii, structuri rezidențiale din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu. Asociația SNK a asigurat și transportul donațiilor către casele de tip familial  Sfântul Ioan, Soarele, Albastră, Dunării, Ansaloni și Casa Noastră din Giurgiu,  în care beneficiază de măsuri de protecție specială 57 de copii, având vârste cuprinse între 12  și 18 ani.

Ceea ce am adus reprezintă donații ale unor persoane din Germania. Au ajuns la noi prin intermediul Asociației Tășuleasa Social. Fiecare pachet conține, în afară de produse, și câte un obiect de la un copil din Germania pentru un copil din România. De asemenea, am adus și produse de curățenie de la Asociația  Caregivers. Mulțumim fiecărui om care și-a adus aportul la această acțiune”, a declarat Anastasia Staicu, vicepreședinta Asociației SNK.

Conducerea Direcției Generale de Asistență Socială si Protecția Copilului Giurgiu adresează mulțumiri tuturor persoanelor implicate în această acțiune caritabilă.

 

Denisa Cristescu,

consilier D.G.A.S.P.C. Giurgiu

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER