30 noiembrie 2023

Distribuie articolul pe

Facebook

DOSAR PENAL PENTRU UCIDERE DIN CULPĂ, DUPĂ ACCIDENTUL DE LA OINACU, SOLDAT CU DOI MORȚI

Poliţiştii giurgiuveni efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă după ce doi bărbaţi, cu vârste de 50, respectiv 38 de ani, au decedat şi alte două persoane au fost rănite în urma unui accident pe DJ 507, în apropierea municipiului Giurgiu.

„Pe DJ 507, în afara municipiului Giurgiu, a avut loc un eveniment rutier.

Din primele cercetări, a reieşit faptul că, un bărbat, de 50 de ani, din localitatea Comasca, judeţul Giurgiu în timp ce conducea un autoturism, ar fi pătruns pe contrasens şi ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un bărbat, de 40 de ani, din municipiul Giurgiu.

În urma producerii evenimentului rutier, a rezultat decesul conducătorului auto, de 50 de ani şi a unui pasager, de 38 de ani, din localitatea Slobozia, judeţul Giurgiu. De asemenea, a rezultat rănirea unei femei, de 47 de ani şi a celuilalt conducător auto, de 40 de ani, ambii din municipiul Giurgiu”, se arată într-un comunicat de presă, emis luni, de IPJ Giurgiu.

În cauză, autorităţile efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă.

www.agerpres.ro

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER