10 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

DOUĂ STICLE DE BĂUTURĂ I-AU ADUS UN DOSAR PENTRU FURT ȘI TÂLHĂRIE

La data de 29 ianuarie a.c., ora 03.35, Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin apel 112, de către o femeie, angajată a unei societăți comerciale din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi sustras două sticle cu băuturi alcoolice.

Din primele verificări efectuate de către polițiști, a reieșit faptul că la data de 29 ianuarie a.c., ora 03.30, un bărbat ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale din municipiul Giurgiu, de unde ar fi sustras băuturi alcoolice, cauzând un prejudiciu de 420 de lei.

Ulterior, angajata l-ar fi observat și ar fi încercat sa îl oprească, însă acesta ar fi amenințat-o și ar fi agresat-o fizic, părăsind incinta societății comerciale.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiști, persoana bănuită de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată a fost identificată, ca fiind un bărbat, de 35 de ani, din municipiul Giurgiu.

De asemenea, din verificările efectuate, a rezultat faptul că acesta este cercetat în alte șase dosare penale, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

La data de 5 februarie a.c., pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, bărbatul în cauză a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, acesta să fie prezentat instanței de judecată, cu propuneri procedurale.

IJP GIURGIU

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER