18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

DOUĂ TIRURI DERAPATE ȘI MAI MULTE MAȘINI BLOCATE PE DRUMURI COMUNALE – PRIMELE EFECTE ALE NINSORII ÎN GIURGIU

Două tiruri au ajuns, miercuri, în afara părţii carosabile pe DN 5, în dreptul localităţii Uzunu, şi mai multe autoturisme au rămas înzăpezite între Naipu şi Petroşani şi între Bucşani şi Vadu Lat fiind necesară intervenţia unor utilaje pentru degajarea acestora, în urma a viscolului care se manifestă miercuri în judeţul Giurgiu.

„Două autotrenuri au ieşit temporar în afara drumului pe DN 5 Giurgiu-Bucureşti, în dreptul localităţii Uzunu, au intervenit cei de la Drumurile Naţionale şi le-au repus pe carosabil. Au mai fost două autoturisme blocate pe DC 109 între Naipu şi Petru Rareş, care au fost repuse pe carosabil de echipajele SVSU, s-a luat legătura cu primarii şi se intervine acolo cu o wolă, avem o sesizare că şi pe DN 61 se circulă foarte greu între Bucşani şi Vadu Lat, iar o maşină a ajuns în şanţ la Schitu, nu sunt victime”, a declarat miercuridimineață, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Florin Neguţ.

Potrivit acestuia, au fost informate autorităţile din zonele mai afectate de zăpadă şi viscol şi sunt efectuate intervenţii pe drumurile unde se circulă cu greutate cu buldoexcavatoare şi materiale antiderapante.

www.agerpres.ro

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER