18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

DOUĂ ZILE, DOUĂ ACCIDENTE, TREI VICTIME PE DN5

Sâmbătă după-amiază, salvatorii de la ISU erau solicitați să intervină în cazul unui accident produs în apropiere de Daia:

”Evenimentul a avut loc pe sensul de mers spre capitală, fiind implicat un singur autoturism. Aceasta a fost găsit în afara părții carosabile, în șanțul de pe marginea drumului.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere, o descarcerare, două ambulanțe SAJ și Poliția.

Conducătorul auto și doi pasageri au ieșit singuri din autoturism, fiind conștienți și cooperanți.

O tânară, în vârstă de 18 ani, și un tânăr de 20 de ani au fost preluați de echipajele SAJ și transportați la Unitatea de Primiri Urgențe Giurgiu.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor, iar cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.”

Duminică, un alt accident rutier era semnalat pe DN 5, de această dată în zona Remuș:

”Un bărbat a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs în jurul prânzului, pe DN5. Evenimentul a avut loc pe sensul de mers spre capitală, în zona localității Remuș, fiind implicate două autoturisme.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și una SAJ.

Pompierii au găsit unul dintre autoturisme răsturnat pe plafon, în afara părții carosabile. Conducătorul auto, în vârstă de 48 de ani, conștient și cooperant, a fost preluat de ambulanța SAJ și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Giurgiu.

Persoanele care se aflau în celălalt autoturism nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor, iar cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER