19 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

”DRAGOSTEA CU SILA” L-A TRIMIS DUPĂ GRATII PENTRU CEL PUȚIN O LUNĂ…

La data de 22 aprilie a.c., Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată, prin apel 112, de către o femeie, de 27 de ani, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că ar fi fost violată de către fostul concubin.

În temeiul sesizării, la fața locului s-a deplasat echipa operativă, iar, din primele cercetări, a reieșit faptul că, în noaptea de 21 spre 22 aprilie, între orele 21.00-23.00, fostul său concubin, un bărbat, de 29 de ani ar fi întreținut relații sexuale cu aceasta, contrar voinței sale.

Totodată, bărbatului îi fusese interzis prin ordin de protecție, emis de către instanță, să se apropie la o distanță mai mică de 100 de metri față de aceasta.

La data de 22 aprilie a.c., pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunilor de viol și nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție a fost reținut, pentru 24 de ore.

La data de 23 aprilie a.c., instanța de judecată a dispus, față de acesta, măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

IJP GIURGIU

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER