27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

DUBĂ FĂCUTĂ SCRUM DE UN SCURTCIRCUIT

O autoutilitară a ars, în noaptea de duminică spre luni, în localitatea Săbăreni, din cauza unui scurtcircuit izbucnit la blocul motor, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu.

„În noaptea de duminică spre luni, pompierii giurgiuveni au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o autoutilitară în localitatea Săbăreni. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă. Ajunşi la faţa locului pompierii au constatat că şi câţiva localnici speriaţi de flăcările mari au ieşit din case şi au încercat să stingă focul, dar fără rezultat. Autovehiculul era parcat în apropierea unei gospodării şi din cauza incendiului au ars atât maşina cât şi gardul vecinilor care era construit din lemn”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Potrivit primelor cercetări efectuate la faţa locului, un scurtcircuit electric izbucnit la compartimentul motor al autoutilitarei a fost cauza probabilă a producerii incendiului.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER