26 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

DUMITRU BEIANU – GÂNDURI LA FINAL DE MANDAT

Oficial, se încheie, azi, cel mai greu mandat din ’90. Cu de toate, și bune și rele, de la pandemie și război la programe de finanțare, multe, mari și greu de accesat.

Paradoxal, în ciuda restricțiilor, a fost și mandatul în care s-au accesat și contractat cele mai numeroase proiecte din fonduri europene și naționale. Am parcurs împreună patru ani de muncă, implicare, bună colaborare și rezultate!

Așa cum am promis!

Timpul a trecut repede dar nu în van, pentru că încheiem cu finanțări de peste 500 de milioane de euro obținute sau pregătite pentru sesiuni de depunere întârziate.

Ne-au fost alături consilierii județeni, cărora le mulțumesc pentru ca au susținut fiecare etapă parcursă.

În instituție, sunt mulți colegi care au contribuit din plin la aceste reușite, multe așteptate de zeci de ani. Dintre aceștia, managerii de proiect, cei mai implicați în fiecare caz, sunt nominalizați la fiecare proiect prezentat, fotografiile făcute azi, la o vorbă si-un pahar de șampanie îi cuprind aproape pe toți cei fără de care eforturile ar fi fost în van.

Lipsește, motivat, arhitectul șef din perioada 2021-2023, Yahia Dardari, omul cu o contribuție majoră la accesarea contracronometru a finanțării pentru un nou spital dar și cel care a propus arhitectura sediului la care se lucrează în aceste zile.

Îmi rezerv opțiunile avute pentru peretele cortina de pe fațadă și zona de recreere de pe terasă! Le spuneam la despărțire colegilor ca, dacă aș fi rămas în instituție, ar fi fost “invitați obligatoriu” la înviorare, în fiecare dimineață a mandatului care stă să înceapă! Sedentarismul este un mare dușman al celor care lucrează la birou!

Nu a fost să fie, dar mulțumiri și aprecieri sincere le transmit tuturor!

Merită din plin!

Sunt convins că vor fi in continuare a fel de conștiincioși și buni profesioniști, mai ales că un mandat nu mai ajunge pentru a scrie, depune, câștiga și realiza un proiect. Urez succes și în aceeași măsură, președintelui Toma Petcu și noii echipe de consilieri! Vor avea multe de făcut pentru o comunitate care merită fiecare picătură de energie consumată!

A fost o onoare să particip la atâtea activități și acțiuni benefice, să contribui la scrierea și finanțarea atâtor proiecte și vă mulțumesc tuturor celor care m-ați sprijinit la buna exercitare a mandatului de președinte al CJ, într-o perioadă extrem de importantă pentru județul Giurgiu, pentru giurgiuveni!

Dumitru Beianu – facebook.com

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER