28 noiembrie 2023

Distribuie articolul pe

Facebook

DUMITRU BEIANU – MESAJ CĂTRE ANGAJAȚII DGASPC: ”SĂPTĂMÂNA VIITOARE SE PLĂTESC TOATE SALARIILE RESTANTE”!

Problema restanțelor salariale la DGASPC  agită, din nou, spiritele în oraș. Tema a fost abordată de președintele CJ, Dumitru Beianu, într-o conferință de presă organizată luni, însă, pentru că se pare că declarațiile sale nu au ajuns la ”destinatari” (angajații DGASPC), președintele Beianu a reluat, pe scurt, subiectul, într-o postare pe pagina sa de socializare:

”Informațiile furnizate de subsemnatul în conferința de presă de ieri nu au ajuns la majoritatea angajaților DGASPC, fapt ce reconfirmă ideea că cei mai mulți dintre dumnealor sunt prinși cu activități zilnice intense și asta este de apreciat.

Am spus că în lipsa unei sume consistente primite prin rectificare de buget am gasit, cu greutate, soluțiile financiare prin care, săptămâna viitoare vom plăti salariile restante tuturor angajaților.

Din respect și considerație pentru cei care trudesc într-un domeniu de activitate deloc ușor.

Am mai spus că vom îndrepta o eroare din lege și vom majora numărul de posturi și salariile psihologilor din instituție până la 4 500 lei, net, de la 1 ianuarie. Avem o preocupare similară și pentru asistenții sociali.

Despre activitatea Federației Sindicale Columna, care organizează mâine, în fața CJG, o grevă, numai de bine. Faptul că banii de salarii nu au ajuns și pentru ultimele două luni din an se știa din Ianuarie, or în toată această perioadă, nici dumnealor nici alte sindicate naționale nu s-au obosit să ofere vreun fel de ajutor.”

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER