27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

DUPĂ O NOUĂ ÎNFRÂNGERE (SÂMBĂTĂ, CU GAZ METAN), CONDUCEREA CLUBULUI ASTRA A DEMIS ANTRENORUL

Eugen Neagoe a fost demis de la Astra, ultima înfrângere, 1-2 cu Gaz Metan Mediaș, fiindu-i ”fatală”.

Anunțul a fost făcut chiar de către Dani Coman, președintele grupării giurgiuvene, care a anunțat că lipsa de rezultate, dar și jocul modest al echipei din ultima perioadă, au condus la decizia de a apela la o schimbare la nivelul băncii tehnice pentru acest final de sezon. De asemenea, conducătorul de la Astra a transmis că în această seară va fi numit și înlocuitorul lui Eugen Neagoe.

Eugen Neagoe, demis de la Astra

„Suntem într-o criză de rezultate, de joc. Nu mai avem ocazii de gol, dar sunt aceiaşi jucători care s-au bătut pentru intrarea în play-off. Am încredere că vom scoate maximum din cele două meciuri de campionat şi meciul de marţi din Cupă şi vom ieşi din această criză.

Urmează să ne despărţim de Eugen, deşi n-am ce să-i reproşez prea multe. Nu numai Eugen Neagoe este vinovat pentru situaţia în care suntem, e un cumul de factori care determină evoluţia jucătorilor. Cu toţii suntem vinovaţi, de la domnul Niculae până la ultimul om de la stadion.

Se ia în discuţie înlocuirea lui Eugen, nu s-a luat o decizie finală, pentru că eu sunt pe drum. Ajung la Bucureşti şi vom stabili ce vom face. Sunt trei antrenori despre care am vorbit, vom alege unul în această seară”, a declarat Dani Coman, la Looksport.

Eugen Neagoe a preluat-o pe Astra în luna noiembrie a anului trecut și a condus-o în 31 de partide, înregistrând 13 victorii, 12 remize și șase înfrângeri.

Antrenorul lasă formația giurgiuveană, care nu a câștigat în ultimele cinci etape, pe locul 12, ultimul care asigură menținerea, cu 24 de puncte, unul în fața Viitorului și a celor de la Voluntari, care ocupă locurile de baraj, și patru peste Hermannstadt, formația de pe prima poziție direct retrogradabilă, care au, însă, un meci mai puțin disputat.

În ultimele două runde din play-out, Astra va juca pe teren propriu cu FC Voluntari și la Constanța, împotriva Viitorului.

Astra este angrenată în continuare și în Cupa României, acolo unde a câștigat, cu 1-0, prima manșă a ”dublei” cu Dinamo din semifinale, returul fiind programat marți, de la 20:15, în direct la Digi Sport 1.

www.digisport.ro

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER