18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

DUPĂ O (PREA) LUNGĂ AȘTEPTARE, ÎNDRĂGIȚII ”OCTOGONI” REVIN PE SCENĂ

Trupa Octogon vă invită din nou la teatru, după o lungă pauză, grație condițiilor epidemiologice favorabile din ultima perioadă care au permis măsuri de relaxare și în domeniul cultural.

Miercuri, 19 mai, de la ora 18.30, pe scena mare a Teatrului “Tudor Vianu” se va juca “Croitorul  de dame” în regia lui Remus Găină, după un text de Georges Feydeau, cu Gabi Caraconcea, Marian Damian, Sorin Bratu, Antonela Damian, Luminița Peia, Adela Popescu, Cătălina Sfetcu și Remus Găină.

Spectacolul face parte din Primăvara Culturală Giurgiuveană, sub egida Primăriei și a Consiliului Local Giurgiu, prin Centrul Cultural Local Ion Vinea. Întrarea este liberă, ca de obicei, cu respectarea prevederilor legale de ocupare a maximum 50% din capacitatea sălii, respectiv 200 de locuri.

Trupa Octogon a luat ființă în 2014 la inițiativa lui Remus Găină și este formată din actori amatori. Este un proiect care funcționează prin susținerea Centrul Cultural Local Ion Vinea și iată, anul acesta, cu sprijinul Teatrului Tudor Vianu care pune la dispoziție spațiul de joc, și nu în ultimul rând, datorită publiului giurgiuvean care a apreciat spectacolele Octogon.

“Croitorul de dame” este al optulea spectacol pus în scenă din 2014 și până în prezent. Octogonii au jucat de-a lungul anilor și la Breaza și Câmpina și s-au bucurat de spectacole cu săli arhipline. Comedia este tipul de spectacol abordat cu prioritate însă echipa artistică a pus în scenă Stâlpul Inocenței și este deschisă la noi proiecte, în măsura în care condițiile pandemice vor permite.

Octogonii vă învită la teatru și vă aplaudă în avans pentru susținere!

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER