9 decembrie 2023

Distribuie articolul pe

Facebook

DUPĂ PISTOLARUL DIN GIURGIU, AVEM ȘI UN SAMURAI LA MIHĂILEȘTI…

Polițiștii de la Mihăilești au fost nevoiți să apleze la colegii de la Serviciul Acțiuni Speciale pentru a imobiliza un ”samurai” ce amințase mai multe persoane cu o sabie.

S-a întâmplat duminică seara, iar reprezentanții IPJ Giurgiu anunță:

”La data de 8 ianuarie a.c., ora 10.00, polițiști din cadrul Poliției oraș Mihăileşti – Formațiunea Rutieră au fost sesizați direct, de către un bărbat, din orașul Mihăilești, județul Giurgiu, cu privire la faptul că a fost amenințat cu o sabie, de către un bărbat, aflat într-un autoturism.

Ulterior, Poliția orașului Mihăileşti a fost sesizată, prin plangere scrisă, de către un bărbat, de 63 de ani, din orașul Mihăilești, cu privire la faptul că un alt bărbat i-ar fi distrus capota autoturismului personal și l-ar fi amenințat cu moartea, cu o sabie.

De asemenea, în cursul zilei, o femeie, de 40 de ani, din orașul Mihăilești a sesizat, prin plângere scrisă, Poliția orașului Mihăilești, despre faptul că, în perioada 25 decembrie 2022- 3 ianuarie a.c., a fost amenințată cu moartea, telefonic, de către fostul său cumnat, același bărbat care ar fi amenințat persoana de 63 de ani.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana în cauză, ca fiind un bărbat, de 42 de ani, din municipiul București.

În jurul orei 18.20, în timp ce bărbatul în cauză se deplasa cu autoturismul către locuința fostei cumnate, din orașul Mihăilești, acesta nu s-a conformat semnalelor regulamentare de oprire efectuate de către polițiști, motiv pentru care luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale au utilizat arma din dotare, executând mai multe focuri, atât în plan vertical, cât și asupra pneurilor autoturismului.

Bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul poliției, pentru cercetări.

În autoturismul acestuia au fost descoperite o sabie și un cuțit, care au fost ridicate de către polițiști, în vederea continuării cercetărilor.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, amenințare și distrugere.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER