26 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

DUPĂ PREȘEDINTELE CJ, JUDECĂTORII AU VALIDAT ȘI MANDATUL NOULUI PRIMAR DE GIURGIU, ADRIAN ANGHELESCU

La două zile după validarea mandatului noului președinte CJ, Dumitru Beianu, adică joi, 15 octombrie, judecătorii au decis și validarea mandatului primarului de Giurgiu, Adrian Anghelescu.

Decizia este postată pe portalul Judecătoriei Giurgiu:

”În temeiul art.149 alin.1 și 2 din Codul administrativ (O.U.G. nr. 57/2019), validează alegerea pentru funcția de primar al Mun. Giurgiu, jud. Giurgiu, a domnului ANGHELESCU ADRIAN-VALENTIN.

Prezenta încheiere se comunică de îndată Prefectului Județului Giurgiu și Secretarului general al Mun. Giurgiu, acesta din urmă având obligația aducerii la cunoștință publică prin afișarea încheierii la sediul unității administrativ-teritoriale, în termen de cel mult 24 de ore de la comunicare.

În termen de 2 zile de la aducerea la cunoștință publică, cei interesați pot formula apel împotriva prezentei încheieri de validare a alegerii primarului. Cererea de apel se depune la Judecătoria Giurgiu și se soluționează de Tribunalul Giurgiu.

Pronunţată astăzi, 15.10.2020, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, la sediul Judecătoriei Giurgiu.”

Așadar, acum, Adrian Anghelescu este, oficial, primar de Giurgiu. Urmează – cel mai probabil, în cursul săptămânii viitoare – ceremonia de investire oficială, în cadrul căreia Adrian Anghelescu va depune jurământul, după care acesta își va prelua, efectiv, noile atribuții.

La fel de probabil este ca, tot în cursul săptămânii viitoare să fie organizată preluarea mandatului și la Consiliul Județean.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER