21 februarie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

„EFECTE SECUNDARE”: ÎN ORAŞ, NU SE MAI RIDICĂ GUNOIUL

Zăpada şi viscolul din ultimele zile au reuşit să dea peste cap aproape întreaga funcţionare a activităţii obişnuite. Unul din efectele vremii nefavorabile este faptul că societatea de salubrizare nu mai ridică gunoiul din oraş, iar în unele locuri, deja containerele sunt pline, la fel ca şi rampele pe care sunt amplasate acestea şi, uneori, şi drumul de acces spre containere.

Primăria face publică o informare pe marginea acestui subiect:

„SC Girexim Universal SA a informat Agenția pentru Protecția Mediului Giurgiu de faptul că, din cauza drumului de acces nepracticabil către CMID Frătești, va colecta deșeurile până în momentul în care utilajele vor fi încărcate la capacitate maximă.

În acest sens, municipalitatea, informată de această situație de către APM Giurgiu, sfătuiește populația să colecteze selectiv și să predea cu prioritate deșeurile perisabile, să depoziteze corespunzator gunoiul pentru a nu fi imprăștiat de vântul puternic și să informeze Primăria acolo unde se confruntă cu situații neplăcute.

Cât privește accesul la rampele de depozitare, societatile care se ocupă cu deszapezirea vor acționa acolo unde sunt probleme.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER