22 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ELENA DINU, DEPUTAT PSD GIURGIU: SUSŢIN FĂRĂ REZERVE EXECUTIVUL CONDUS DE SORIN GRINDEANU

„Preşedintele PSD Giurgiu, Marian Mina, a anunţat, în urmă cu puţin timp, că organizaţia pe care o conduce susţine necondiţionat Guvernul Grindeanu. Mă alătur tuturor colegilor mei social-democraţi şi îmi anunţ susţinerea fără rezerve a Executivului condus de Sorin Grindeanu!

Am promis în campania electorală că vom implementa măsuri bune, sustenabile, care să ducă la creşterea nivelului de trai al tuturor românilor, care să vizeze inclusiv aducerea a cât mai multor români în clasa de mijloc.

Guvernul PSD-ALDE a reuşit, într-o singură lună, să ia în acest sens zeci de măsuri socio-economice. Putem vorbi, fără îndoială, despre un record în România, din acest punct de vedere.

Au fost majorate pensii, salarii, indemnizaţii, burse, au fost eliminate taxe, CASS-ul pentru pensionarii cu venituri mici, şi nu numai, au fost stabilite gratuităţi pentru studenţi, sprijin pentru tinerii care vor să-şi cumpere o locuinţă şi lista continuă.

Da, Guvernul Grindeanu trebuie să ducă la bun sfârşit tot ceea ce şi-a propus în Programul de Guvernare! Românii au arătat, pe 11 decembrie, că au încredere în noi şi nu-i vom dezamăgi!

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER