15 iunie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ELEVII DIN STOENEȘTI S-AU DOVEDIT A FI CEI MAI BUNI ”PRIETENI AI POMPIERILOR”

50 de elevi s-au întrecut, astăzi, pentru trofeul “Prietenii Pompierilor”. Organizat de Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Vlașca” al Județului Giurgiu și Inspectoratul Școlar, cu sprijinul Consiliului Județean, concursul s-a desfășurat pe stadionul “Dunărea” din municipiu și a reunit la start cinci echipaje de la unități de învățământ din Giurgiu, Vlașin, Daia, Stoenești și Ghimpați.

Concursul “Prietenii Pompierilor” este dedicat elevilor din învățământul gimnazial și este organizat în scopul dezvoltării capacității de înțelegere și apreciere a pericolelor generate de situațiile de urgență, precum și pentru dezvoltarea unor calități precum iniţiativa, spiritul de echipă, curajul și disciplina.

Echipajele, formate din câte nouă membri și o rezervă, au avut de trecut o probă teoretică, cu întrebări din domeniul prevenirii și stingerii incendiilor, o pistă cu obstacole și o ştafetă de 400 m, cu obstacole.

La final, primele trei locuri au fost ocupate de:

Locul I: Școala Gimnazială nr.1 Stoenești

Locul al II-lea: Școala Gimnazială nr.1 Daia

Locul al III-lea: Școala Gimnazială nr.1 Ghimpați.

Competiția s-a încheiat cu o festivitate de premiere. Echipele clasate pe primele trei locuri au fost recompensate cu diplome, medalii, cupe și premii.

Felicitări tuturor elevilor care au participat și instituțiilor de învățământ din care aceștia au făcut parte: Școala Gimnazială nr.1 Stoenești; Școala Gimnazială nr.1 Daia; Școala Gimnazială nr.1 Ghimpați; Școala Gimnazială “Dinu Nicolae” Vlașin și Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” Giurgiu.

ISU GIURGIU

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER