18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ESTE OFICIAL: NICOLAE CIUCĂ ESTE CANDIDATUL PNL LA PREZIDENȚIALE

Duminică, 15 septembrie, Nicolae Ciucă a fost desemnat oficial candidatul Partidului Național Liberal (PNL) la alegerile prezidențiale din 24 noiembrie, după un vot unanim al celor aproape 1.200 de delegați reuniți în Consiliul Național al partidului, dintre care 50 de delegati ai PNL Giurgiu.

Potrivit relatărilor din presa națională, în discursul său, Ciucă a subliniat că principala datorie a unui lider politic este să fie în slujba țării și a cetățenilor, mai ales în momentele dificile.

Pe scena Consiliului Național s-au aflat lideri de seamă ai PNL, printre care secretarul general Lucian Bode, prim-vicepreședinții Rareș Bogdan și Dan Motreanu, și miniștri precum Alina Gorghiu și Raluca Turcan.

De asemenea, printre susținători s-au numărat primari precum Emil Boc, Ilie Bolojan și primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, care și-a exprimat public sprijinul semnând pe lista de susținere a candidaturii lui Ciucă.

Emil Boc: „Cu Ciucă, România va fi în siguranță”. Emil Boc, primarul Clujului, a subliniat capacitatea lui Nicolae Ciucă de a uni oamenii și de a construi punți de dialog.

„Cu Ciucă, România va fi în siguranță,” a declarat Boc, subliniind că actualul președinte al PNL este omul potrivit pentru funcția de președinte al țării.

Nicolae Ciucă a reafirmat susținerea sa pentru o coaliție de dreapta în viitoarea guvernare, precizând că această opțiune este una naturală pentru partidul său și pentru majoritatea electoratului românesc. Totodată, el a subliniat importanța dialogului și a colaborării, declarând că România are nevoie de lideri care să lase conflictele deoparte și să se concentreze pe binele comun.

După primirea votului de încredere din partea Consiliului Național al PNL, Nicolae Ciucă a mulțumit delegaților și a îndemnat partidul să muncească pentru victoria în alegerile prezidențiale.

Sunt onorat pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o astăzi și sunt convins că acest vot reprezintă un angajament al dumneavoastră alături de mine să ducem mai departe tradiția și blazonul Partidului Național Liberal,” a concluzionat el.

Astfel, Nicolae Ciucă se pregătește să intre în cursa pentru cea mai înaltă funcție din stat, având sprijinul unanim al partidului său și al liderilor liberali din întreaga țară.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER