18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ESTE OFICIAL: TOȚI ELEVII DIN GIURGIU REVIN DE LUNI ÎN BĂNCI

După ce au petrecut prima săptămână după vacanță în fața calculatoarelor, învățând în sistem on-line, elevii din municipiul Giurgiu revin, fizic, în clase începând de luni, 10 ianuarie.

Asta după ce autoritățile au reușit să plătească o parte din sumele necesare achiziționării gazului folosit la încălzirea unităților de învățământ din oraș.

”După ședința extraordinară de ieri, 6 ianuarie 2022, în care consilierii locali au aprobat proiectul de hotărâre ce viza alocarea unei sume de bani pentru plata în avans a gazului, Primăria Giurgiu a operat viramentul bancar în aceeași zi, în contul Uzinei Termoelectrica Production pentru ca furnizarea agentului termic să fie continuată atât către populație, cât și către unitățile de învățământ.

În acest sens, primarul municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu a transmis, astăzi 07 ianuarie, către Inspectoratul Școlar Județean o adresă prin care comunică faptul că, începând de luni 10 ianuarie 2022, va fi reluată furnizarea agentului termic în unitățile de învățământ din municipiu” – anunță vineri reprezentanții Primăriei.

Purtătorul de cuvânt al ISJ Giurgiu, Georgeta Stănescu, a confirmat informația, precizând că de luni toți elevii din municipiu revin la școala în format fizic.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER