27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

EUROPARLAMENTARI ROMÂNI ŞI STRĂINI, ÎN VIZITĂ PE ŞANTIERELE AUTOSTRĂZILOR DIN ROMÂNIA (VIDEO)

O delegaţie a Parlamentului European vizitează, în această perioadă, şantierele autostrăzilor din România. Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, este cel care îi însoţeşte pe demnitarii europeni, acesta notând, pe pagina sa de facebook:

„Am fost, împreună cu reprezentanții Comisiei de Dezvoltare Regională din Parlamentul European, în inspecție pe Autostrada Sebeş-Turda, cofinanțată din fonduri europene.

Lotul 4 al Autostrăzii Sebeș-Turda, aşa cum ştiam de la ultimele verificari din teren, respectă termenele asumate în contract şi am toată speranța ca va fi dat în folosință la finele acestui an.

Alături de antrepenorul, dar şi de colegii de la CNAIR, le-am prezentat europarlamentarilor din Comisia de Dezvoltare Regională, proiectele noi pe care le derulăm, dar şi pe cele pe care dorim să le implementăm în perioada următoare.

Avem nevoie de autostrăzi, aşa cum avem nevoie şi de căi ferate modernizate!

Le-am precizat şi europarlamentarilor romani şi străini, din Comisia de Dezvoltare Regională, că scopul meu este ca în România sa se poata circula civilizat, în condiții de siguranță.

Pentru mine este foarte important să implementam, la timp, tot ce ne-am propus in Programul de Guvernare, în domeniul Transporturilor.”

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER