20 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

EVENIMENT CULTURAL INEDIT, DEDICAT ARTIȘTILOR LOCALI

”Giurgiuveni, Jos pălăria” – este genericul sub care se va desfășura, sâmbătă, 25 noiembrie, un eveniment cultural dedicat artiștilor giurgiuveni, o oportunitate minunată de a susține și aprecia artiștii locali.

Evenimentul reunește mai multe secțiuni; prima este un târg de carte, organizat în foaierul Teatrului ”Tudor Vianu” între orele 17.00 și 19.00:

”Explorează lumea fascinantă a literaturii giurgiuvene și descoperă opere remarcabile, de la proză la poezie. Aici, cărțile devin ferestre către imaginație și cunoaștere” – este invitația lansată de organizatori.

Un al doilea eveniment ce se va desfășura, simultan cu târgul de carte, în foaierul teatrului, este o expoziție de pictură:

”Intrați în universul vizual al artiștilor plastici giurgiuveni, unde culorile prind viață și emoțiile prind contur. Fiecare tablou spune o poveste și aduce în prim-plan frumusețea artei locale.”

Cea de-a treia secțiune a evenimentului cultural de sâmbătă, 25 noiembrie, este spectacolul ”X și O”, programat de la ora 19.00, în sala Radu Panamarenco:

”Bucurați-vă de un spectacol emoționant pus în scenă după textul autorului giurgiuvean Gelu Brebenel. „X și 0” un spectacol de excepție, o poveste fascinantă despre viață și iubire, interpretată cu pasiune de Ana Sivu-Daponte și Ștefan Bogdan Liță.” 

Evenimentul este organizat de Teatrul Tudor Vianu, Consiliul Județean Giurgiu și Revista Clubul Artelor Giurgiu XXL, iar prețul unui bilet este de 30 de lei.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER