21 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

FĂRĂ PERMIS, A PRODUS UN ACCIDENT ȘI A FUGIT. ACUM ESTE ÎN AREST

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Ulmi, a fost arestat preventiv după ce s-a urcat la volanul unei maşini, deşi nu are permis de conducere, şi a acroşat un biciclist care a ajuns la spital, ulterior cel în cauză părăsind locul accidentului, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Giurgiu.

„Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei oraş Bolintin Vale au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că pe strada Liliacului, din localitatea Floreşti, judeţul Giurgiu, un autoturism ar fi acroşat un biciclist şi conducătorul auto ar fi părăsit locul accidentului.

În temeiul sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au identificat biciclistul rănit, ca fiind un tânăr, de 20 de ani, domiciliat în comuna Floreşti Stoeneşti, judeţul Giurgiu, care a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma cercetărilor efectuate în cauză, poliţiştii l-au identificat pe conducătorul auto bănuit de săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia, ca fiind un bărbat, de 21 de ani, din comuna Ulmi, judeţul Giurgiu”, precizează informarea transmisă de IPJ Giurgiu.

De asemenea, din verificări, poliţiştii au constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar instanţa de judecată a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER