17 aprilie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

”FESTIVALUL FAMILIEI” – CONCEPT UNIC ÎN ROMÂNIA – ORGANIZAT LA SĂBĂRENI

Presedintele comitetului de parinti din satul Bâcu (comuna Joita) – judetul Giurgiu organizeaza pe 12 iunie 2021 un eveniment bazat pe strangere de fonduri pentru educatie sub formatul unui festival.

Strangerea de fonduri se va realiza sub forma unui eveniment comunitar intitulat FESTIVALUL FAMILIEI, un concept unic in Romania, respectiv primul festival care imbina distractia cu educatia. Andrei Popa, Presedintele comitetului de parinti din satul Bacu (comuna Joita) -judetul Giurgiu si Presedinte Executiv in cadrul Asociatiei pentru Dezvoltare Personala si Sociala isi propune astfelstrangerea de fonduri pentru initierea, organizarea si derularea diverselor proiecte educationale / dezvoltare personala, respectiv activitati extrascolare pentru copiii din comunitatea sa.

FESTIVALUL FAMILIEI se va desfasura Sambata – 12 iunie 2021 – 10:00 – 20:00 in cadrul locatiei Ferma Pedagogica Sabareni. Informatii detaliate aici: www.asociatiepentrueducatie.ro/festivalul-familiei/

La FESTIVALUL FAMILIEI participantii se vor distra cu jocurile de familie puse la dispozitie in cadrul evenimentului, vor participa la activitati distractive, vor invata lucuri noi la atelierele creative, se vor intrece la competitiile de familie, dar mai ales vor petrece timp de calitate in familie.

FESTIVALUL FAMILIEI sprijina si promoveaza educatia, respectiv dezvoltarea personala a copiilor. FESTIVALUL FAMILIEI este organizat sub forma unui eveniment de strangere de fonduri (fundraising event) pentru initierea, organizarea si derularea proiectelor educationale / dezvoltare personala, respectiv activitati extrascolare pentru copiii din localitatile Bacu, Joita si Sabareni – judetul Giurgiu. Participarea la eveniment se realizeaza prin oferirea unui donatii pentru educatie la intrarea in cadrul locatiei.

In cadrul evenimentului se vor regasi:

# jocuri de familie

# competitii pentru familii

# vizitare microferma de animale

# plimbare cu cai mici

# activitati eco-friendly

# yard sale

# ateliere educative si creative

…multe surprize
# Companiile care doresc sa sprijine FESTIVALUL FAMILIEI si sa devina PARTENERI ai festivalului pot contacta organizatorul evenimentului.

 

 

Despre organizator:

ASOCIATIA PENTRU DEZVOLTARE PERSONALA SI SOCIALA

Misiunea noastra reprezinta facilitarea accesului la educatie, respectiv desfasurarea proiectelor de educatie nonformala, dezvoltare personala si sociala in randul copiilor si tinerilor.

Site oficial: www.AsociatiePentruEducatie.ro

Despre locatia evenimentului:

FERMA PEDAGOGICA SABARENI este situata in incinta fermei Rulouri de Gazon

Strada Tineretului 53 (DN143A) între Bâcu și Săbăreni, la 7 km vest de București, dupa Chiajna și Dragomirești.

Site oficial: www.FermaPedagogica.ro

# FESTIVALUL FAMILIEI se va desfasura conform dispozitiilor oficiale, prin respectarea si asigurarea masurilor si regulilor prevazute pentru evenimentele organizate in timpul pandemiei pentru a preveni raspandirea COVID-19.

IMPORTANT: Programul / desfasuratorul complet se va prezenta in saptamana evenimentului, iar noutatile si informatiile detaliate vor fi prezentate pe pagina de Facebook a asociatiei: www.facebook.com/asociatie.pentru.educatie si in cadrul evenimentului relizat pe Facebook https://fb.me/e/2nMN3RrNL.

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER