18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

FINAL DE MANDAT PENTRU CONSILIUL JUDEȚEAN ALES ÎN 2020

Astăzi a avut loc ultima ședință a Consiliului Județean Giurgiu din mandatul 2020-2024, o întâlnire semnificativă prin prisma punctelor discutate pe ordinea de zi.

Printre cele mai importante momente, s-a numărat acordarea titlului de cetățean de onoare al județului Giurgiu jurnalistului de marcă Emil Talianu, o personalitate recunoscută pentru contribuția sa remarcabilă la promovarea valorilor locale și a județului în ansamblu.

După încheierea ședinței, președintele Consiliului Județean, Dumitru Beianu, a susținut ultima conferință de presă a mandatului său, în cadrul căreia a prezentat câteva dintre cele mai reprezentative proiecte derulate în această perioadă. Printre acestea, s-au numărat Campusul Politehnic Regional, consolidarea și reabilitarea Teatrului de Vară, Centrul pentru adăpostirea și tratarea animalelor, precum și construirea Centrului de Excelență Giurgiu .

Mandatul 2020-2024 s-a încheiat sub semnul realizărilor, dar și al recunoașterii unor personalități care au contribuit semnificativ la dezvoltarea județului. Conferința de presă a reflectat angajamentul administrației județene de a continua să pună în prim-plan nevoile cetățenilor și proiectele menite să contribuie la bunăstarea acestora pe termen lung.

Consiliul Județean Giurgiu

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER