16 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

FINALA CUPEI – ULTIMUL MECI PENTRU ŞUMUDICĂ LA ASTRA

Marius Șumudică va pleca de la Astra după finala Cupei României, pe care giurgiuvenii o vor disputa sâmbătă împotriva lui FC Voluntari, și spune că a refuzat deja două oferte de la echipe din Europa.

„Am avut două oferte din Europa, echipe nu foarte puternice, pe care le-am refuzat. Cu toate astea, 90% sunt șanse să semnez cu o echipă din străinătate, Turcia sau în țările arabe.

Probabil ca voi lua cu mine și niște jucători, dar nu pot să dau nume acum. În orice caz, Silviu Lung jr are cele mai mari șanse să plece afară, fără ca eu să-l influențez în vreun fel. Și Budescu are oferte din țările arabe„, a spus Șumudică la Sport Total FM.

În ce privește următorul sezon european, tehnicianul Astrei este de părere că doar FCSB are șanse de a spera la primăvara europeană, iar celor de la Viitorul nu le dă nicio șansă în cupele europene.

„În afară de FCSB, nu cred că vreo altă echipă va putea mișca ceva în primăvara europeană. Viitorul n-are nicio șansă. FCSB are jucători experimentați, care știu ce înseamnă un succes în Europa”, a adăugat Marius Șumudică pentru sursa citată.

Înainte de ultimul său meci pe banca Astrei, antrenorul spune că ar putea avea probleme în ceea ce privește motivația jucătorilor, având în vedere că mulți dintre ei vor pleca în această vară.

„Sper să-i motivez cum trebuie pe jucători, pentru că 12-13 dintre ei vor pleca sigur. Eu sunt pregătit pentru acest meci, vreau să câștig trofeul, e mândria mea ca antrenor și a lor ca jucători.

Problema clubului va fi în continuare cea financiară, din ce știu salariile vor mai scădea drastic, mai mari de 3000-4000 de euro nu vor fi, deci trebuie să compenseze asta prin rezultate în Europa”, a concluzionat Șumudică.

Finala Cupei României se joacă sâmbătă, de la ora 20:45 și va putea fi urmărită în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și liveTEXT pe GSP.RO.

www.gsp.ro

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER