27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

FIRMELE LUI BĂDĂLĂU ”LOVESC” DIN NOU BUGETUL CJ: PESTE 650 DE MILIARDE LEI!

Apropierea alegerilor locale și disperarea că vor pierde Consiliul Județean determină șefii PSD-ului din Giurgiu să forțeze, pe ultima sută de metri, atribuirea cât mai multor lucrări de la CJ firmelor de casă ale familiei Bădălău.

De această dată, este vorba despre un contract de peste 650 miliarde lei vechi, ce vizează reabilitarea și modernizarea porțiunii de drum județean dintre Oncești și Toporu,  proiect al cărui câștigător va fi firma EN ELECTRIC PROIECT OFFICE, în fapt, un paravan pentru familia Bădălău, care, de câțiva ani – mai precis, de când Consiliul Județean este condus de Mina – câștigă ”pe bandă rulantă” orice proiect de reabilitare a drumurilor județene din Giurgiu.

Potrivit unor surse din Consiliul Județean Giurgiu, citate de puterea.ro, conducerea CJ, dar și un anume ”domn Mihai” exercită presiuni uriașe pentru a urgenta atribuirea licitației către aceeași firmă EN Electric.

Interesant este că, din datele oficiale, reiese că, la fiecare licitație la care a participat – și pe care a și câștigat-o – firma respectivă a oferit, mereu, un preț extrem de apropiat de valoarea impusă de CJ. Poate că domnul Mihai Stan va da, vreodată, lămuriri despre acest aspect, în condițiile în care cei care cunosc subiectul spun că acest domn este, în fapt, ”artizanul” atribuirii frauduloase de către CJ a tuturor contractelor ”cu dedicație”  către firmele familiei Bădălău

Conform jurnaliștilor de la puterea.ro, angajații din Consiliul Județean Giurgiu sunt tot mai speriați de eventuale dosare DNA, știind că este vorba despre lucrări de asfaltare pe drumuri județene în valoare de sute de milioane de lei, atribuite, invariabil, aceleiași firme EN ELECTRIC.

Și poate că teama angajaților de la Consiliulul Județean Giurgiu este justificată, iar DNA va începe, până la urmă, să facă lumină în hățișul afacerilor de familie de la Consiliul Județean Giurgiu.

În perioada următoare, vom publica o serie de fotografii ce arată ”calitatea” lucrărilor executate de această firmă pe drumurile din județul Giurgiu: nici nu s-au terminat bine aceste lucrări, și asfaltul este, deja, crăpat…

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER